Botháború

A Stick War egy klasszikus stratégiai háborús játék pálcikafigurákkal. Ezt az eredeti címet 2009-ben adták ki Flash-ben, és már elérhető a webböngészőben a Ruffle-n keresztül. Vívj háborút több nemzeten keresztül, és hozz békét a kontinensen egy vidám, akciódús kampányon keresztül!

Hogyan kell játszani
Kattintson a kampányra, hogy elindítsa Stick War utazását! Az elején található rövid oktatóanyagot követve egységeket hozhat létre. Minden pálcika egyénileg vezérelhető. A cél az ellenséges szobor elpusztítása és a következő nemzet meghódítása.

osztályok
Archidonis – az íjász útja
Kardharag – a kard útja
Magikill – a mágus útja
Speartons – a lándzsa útja

Az Ön küldetése
Ön a „Rend” nevű nemzet vezetője. A békéd és a tudásod azt jelenti, hogy néped nem istenként imádja fegyvereit. Ez jelzi a környező nemzetek beszivárgását. Az egyetlen esélyed a védekezésre, hogy először támadj.

A Te történeted
Az Inamorta nevű világban megkülönböztetett nemzetek vesznek körül, akik elkötelezettek nemzetük technológiájának és a dominanciáért folytatott harcnak. Minden társadalom kidolgozta a maga sajátos módját a háborúzásnak.

Egyedülálló mesterségükre büszkék ezek a nemzetek megszállottjává váltak az imádatig, és a fegyvereket vallássá változtatták. Mindegyik úgy gondolja, hogy az ő útjuk az egyetlen út, és elhivatottan tanítják politikájukat az összes többi nemzetnek azáltal, amit vezetőik isteni beavatkozásnak mondanak. Mint tudni fogod… Háború.

Még több ehhez hasonló játék
A Stick War sok évvel ezelőtti megjelenése óta számos új cím jelent meg, amelyek hatással vannak rá. Ezek az újabb játékok is megújították és finomították a formátumot. Nézze meg a Stickman világháborút egy nagyon hasonló játékért, modern grafikával és kampányokkal! Böngésszen a stratégiai és pálcikaemberes játékok között, ha többet szeretne megtudni.

Jellemzők
Az eredeti Stick War játék
Hódíts meg több nemzetet
Építs egy hadsereget 4 választható osztályból
Mobilon „Stick War: Legacy” néven ismert
Kiadási dátum
2009. augusztus

Fejlesztő
Jason Whitham és Brock White készítette ezt a játékot.

Felület
böngésző

Vezérlők
AD vagy bal/jobb nyíl a karakter vezérléséhez
Szóköz a cselekvéshez

Rólunk Ingyen online játékos

Avatar

Ezt ne hagyd ki!

Online ingyenes Maya golf golyos játék 2

Online ingyenes Maya golf golyós játék

Próbáld meg a lehető legkevesebb lövésbe tenni a labdát.

Vélemény, hozzászólás?